Corona virus (Covid-19)

Het Corona virus heeft veel impact op ons allemaal. Ook bij Bootverhuur Manten houden we ons uiteraard aan de richtlijnen van de overheid en volgen de adviezen.

Een dagje varen kan bij ons nog steeds echter zijn hier wel bepaalde maatregelen die in acht moeten worden genomen. Hieronder een opsomming van de maatregelen bij Bootverhuur Manten.

Het is alleen mogelijk een boot te huren via online reservering/boeking via onze website. U kunt hier ook veilig betalen.

In de bootverhuur geldt de algemene regel dat personen uit verschillende huishoudens 1,5 meter afstand moeten houden. Het aantal mensen dat op een huurboot kan varen is afhankelijk van de indeling van de boot, de ruimte aan boord en de huishouderssamenstelling van de groep.

Verschillende huishoudens kunnen op een boot varen mits de personen uit deze verschillende huishoudens 1,5 meter afstand kunnen houden.

1 Huishouden

2 Verschillende huishoudens

Verschillende huishoudens

Sloep: Oud Huijzer

 5 personen

2 + 3  personen

3 personen

Sloep: Icelander 22

8 personen

4 + 4 personen

4 personen 

Sloep: Kaaglifeboat

10 personen

2 + 4 personen

4 personen 

Motorboot

5 personen

3 personen 

3 personen 

Valken

5 personen 

3 personen 

3 personen


Voor afvaart wordt u verzocht te tekenen met hoeveel personen u aan boord gaat. Later meer mensen op laten stappen raden wij niet aan. Handhavers van het Plassenschap Loosdrecht controleren hier op!

Bij aankomst ontvangen wij graag alleen de schipper van de te huren boot bij ons aan de balie.

In de haven blijf u op 1,5 m afstand van de medewerkers en eventueel aanwezige andere gasten.

Bij het uitleggen van de boot hanteren wij de 1,5 meter afstand en zullen vanuit de boot uitleg geven terwijl  u op de kant staat op 1,5 meter afstand.

Onze sanitaire voorzieningen en onze horeca zijn tot tenminste 1 juni gesloten. Kamperen op ons terrein is eveneens tot 1 juni niet mogelijk

Heeft u vragen of wilt u wat overleggen, kom dan niet langs maar bel ons 035-5824551.

Voor meer informatie omtrent bootverhuur en andere buitenactiviteiten verwijzen we graag naar: https://www.hiswarecron.nl/actueel/corona-helpdesk/meest-gestelde-vragen