Canadese Kano

Bij ons bent u op het juiste adres voor een actief avontuur. Alleen, met uw partner of gezin, maar ook grote(re) groepen zijn van harte welkom om te komen kanovaren.

.Ons aanbod bestaat uit Toerkano's voor twee personen en Canadese kano's voor drie personen. De kano's zijn perfect voor gezinnen of groepen die samen willen genieten van de natuur en een actieve dag op het water willen beleven.

Canadese Kano huren voor 2 uur

€ 22,50

Canadese Kano voor een hele dag

€ 35,00

Natuur vaarroute Vuntus

Onze haven is gelegen aan de Vuntusplas. Natuurmonumenten behoudt en beheert deze plas. Er zijn een aantal prachtige vaarwegen waar motorboten verboden zijn. Hierdoor is het een paradijs voor kanovaarders.

Je kunt hier optimaal genieten van de rust en de rijke hoeveelheid moerasplanten en vogels. Er zijn verschillende aanlegsteiger waar je even een pauze kunt houden en/of genieten van het uitzicht en de mooie natuur.

De route is bewegwijzerd met genummerde routepaaltjes (1 tot en met 13). Je kunt vanuit onze haven starten. Routebeschrijvingen zijn bij ons voor een klein bedrag te koop. U steunt hiermee Natuurmonumenten. De route duurt ongeveer 2 uur.