Polyvalken

De Polyvalk is een populaire open zeilboot die ideaal is voor zowel de ervaren als de beginnende zeiler. Dankzij de ruime kuip, die plaats biedt aan 4-6 personen, is de Polyvalk de perfecte boot om actief te genieten van een dagje uit op het water.

Er is wel een iemand nodig met enige zeilervaring die verantwoordelijk is voor de boot, aangezien het onverantwoordelijk en gevaarlijk is om te zeilen zonder de juiste vaardigheden en kennis.

Een van de grootste voordelen van de Polyvalk is dat hij een uitstekende zeileigenschappen heeft. Dankzij zijn speciaal ontworpen romp en vinne, is de Polyvalk gemakkelijk te zeilen en behoudt hij zijn stabiliteit, zelfs bij minder gunstige weersomstandigheden.

De Polyvalken van Bootverhuur Manten zijn in een perfecte staat en beschikken over een zeer complete zeilinventaris, waaronder een rolfok. Ook is hulpmotor aanwezig hiermee vaart u vanuit de haven naar de plassen. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het missen van belangrijke accessoires als u besluit een Polyvalk te huren.

Met onze zeilboten kunt u op alle 5 de Loosdrechtse plassen varen én de Vuntus. Dus 6 plassen in totaal!

Dag

€ 85,00
Dagverhuur is van 09:00 tot 18:00

Dagdeel

€ 60,00
Een dagdeel is op doordeweekse dagen van 10.00 tot 14.00 of van 14.00 tot 18.00. In het weekend en op feestdagen is er enkel dagverhuur mogelijk.

Borg

De borg voor het huren van een valk bedraagt €200,00.