Huur nu een trapkano bij Bootverhuur Manten en vaar moeiteloos een mooie tocht door de schitterende natuurgebieden in Loosdrecht.

Naast Canadese kano’s voor drie personen en toerkano’s voor twee personen verhuurt Bootverhuur Manten nu ook de populaire trapkano. In tegenstelling tot een gewone kano gebruikt u hierbij niet armen en handen om vooruit te komen. Door het trapsysteem vaart u moeiteloos en snel over de diverse Loosdrechtse Plassen.

Snel en gemakkelijk

De trapkano heeft geen schroef maar een revolutionair trapsysteem dat flippers aandrijft. Hierdoor komt u met minder kracht en inspanning veel verder. Door de pedalen afwisselend links en rechts naar voren te trappen (denk aan ‘steps’ in de sportschool), zwiepen onder water twee flippers heen en weer. Hierdoor vaart de trapkano verrassend snel en gemakkelijk.

De besturing wordt met een kleine joystick gedaan waarmee u de kano eenvoudig en nauwkeurig kunt manoeuvreren. Kortom, ook met een trapkano beleeft u een sportief avontuur in Loosdrecht.

Per 2 uur Per dag
Trapkano € 25,00 € 50,00 1 Persoons

Online reserveren is alleen mogelijk voor een hele dag. U kunt op de bonnefooi langskomen echter op zomerse dagen kan er een wachttijd zijn.